Image

Beste oud-lid en sympathisant van chiro Don Bosco,

Hoe gaat het met je? We hebben geweldig nieuws om met je te delen, want jawel, het stapweekend komt eraan en we zouden je graag willen uitnodigen om met ons mee te doen!

Als oud-lid van Chiro Don Bosco ben jij een belangrijk deel van onze geschiedenis en we willen niets liever dan de banden aanhalen en herinneringen ophalen. Het stapweekend is de perfecte gelegenheid om samen te komen, bij te praten en te genieten van een geweldig weekend vol kilometers en plezier.

Dus haal je oude Chiro-uniform uit de kast, stof je tent af en zet het weekend van 26, 27 en 28 mei in jullie agenda. Je tent zal je kunnen rechtzetten ergens in de buurt van Durbuy!

Er zijn twee mogelijkheden om deel te nemen:

  • Je gaat het hele weekend mee. Afspraak op vrijdag 26 mei om 18u30 op de parking van de chiro om van daar, al carpoolend, naar de juiste locatie te vertrekken. Eens je tent opgezet kan je genieten van een spaghetti van de Metropole. Op zaterdag krijg je na het ontbijt je lunchpakket en start je rond 10u in groepjes voor een zoektocht van ongeveer 25 kilometer. ’s Avonds gezellige eten en babbelen rond het vuur. Zondagochtend ruimen we samen op en vertrekken we terug richting Kessel-Lo. Deze formule kost 87 euro per persoon.
  • Je gaat enkel mee stappen op zaterdag. Dan verwachten we je op 27 mei op de locatie ten laatste om 9u. Het lunchpakket dien je zelf mee te brengen. Ook jij zal mee in groepjes vertrekken voor een zoektocht van ongeveer 25 kilometer. ’s Avonds sluit je mee aan bij het avondeten. Deze verkorte formule kost 37 euro per persoon

Inschrijven dient te gebeuren voor 30 april!

Laat ons samen terugkeren naar de tijd van weleer, met de vertrouwde Chiro-sfeer en de gezelligheid van jouw aanwezigheid. We kijken er enorm naar uit om je te verwelkomen op ons komende stapweekend. Tot dan!