waar het samenhorigheidsgevoel net dat ietsje meer is

Don Bosco's Got Talent

 

Dit jaar staat ons groepsfeest in het thema van "got talent"! In onze groep zitten stuk voor stuk grote talenten die het beste van zichzelf zullen geven tijdens een spetterende show op zondag 19 maart. De deuren van de show openen om 15u.

Maar dat is nog niet alles! Onze Aspiranten zorgen voor overheerlijke spaghetti! Zij trekken dit jaar op buitenlands kamp, maar dat kost natuurlijk veel geld. Kom hen steunen door voor de show te genieten van een bord spaghetti met vers bereide bolognaise saus. Iedereen is welkom tussen 12u en 15u.

Don Bosco's Got Talent (deuren om 15u)

Inkomkaart € 6

Eetfestijn (12u - 15u)

Spaghetti Kinderen = €8 pp
Spaghetti Volwassen = €11 pp

Inschrijven kan tot en met 17 maart via deze link.


Hey jij daar,

Verveel jij je vaak op zondag en heb je zin om samen met ons te spelen, te ravotten, gek te doen,vrienden te maken en nog zoveel meer?

 

Kom dan elke zondag om 14u naar onze Chiro in de

Ortolanenstraat 4, Kessel-Lo

(naast het Don Boscocentrum op de Platte-Lostraat).

 

Daar vind je een Chiro waar plaats is voor iedereen. Omdat wij een iets kleinere Chiro zijn, voel je je sneller thuis in de groep en kent iedereen elkaar. Je wordt bij ons in de spotlights gezet waardoor talenten ontdekt en ontwikkeld worden.

Dit alles wordt waargemaakt door een fantastisch enthousiaste leidingsploeg. Zij kozen jaren geleden ook voor de Chiro en beleefden daar zelf als lid ook een fantastische tijd. Dit willen ze zeker samen met jou verder zetten.

Ben je nieuwsgierig en wil je komen kijken wat onze Chiro precies inhoudt? Kom dan op zondag 18 september om 14u naar onze startdag.

Dan gaan we ons samen met een heleboel kinderen uit Kessel-Lo en omstreken amuseren met het vangen van échte Pokémons en toffe spelen. Zoals elk jaar zullen er ook springkastelen zijn. Plezier gegarandeerd dus!

Ben je geïnteresseerd en kan je niet wachten tot 18 september?

 

Meer info vind je op deze website.

Met vragen kan je hier terecht: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

of 0473/31 32 21 (Bart Janssen, volwassen begeleider)

 


 

De Chiro is de grootste jeugdbeweging van Vlaanderen en België. Ze bestaat uit een kleine duizend groepen waar wij er eentje van zijn. En wat voor eentje!

 

 

Onze Chiro brent kinderen en jongeren in hun vrije tijd samen, zonder onderscheid. Via spel laten we hen ervaringen opdoen, leren we hen samenleven en bieden we hen een kijk op zichzelf en op de wereld.

De Chiro is meer nog dan spel, we zijn een leerschool voor het leven. Vertrekkend uit de leefwereld van kinderen en jongeren streven we met hen naar een Chirodroom: een wereld waarin de Chirowaarden graag zien, rechtvaardigheid en innerlijkheid centraal staan. We werken hiervoor met onze Chiromethoden (de participatieve, de gemeenschapsgerichte en de intuïtieve methode).

Chiro is geen eiland, maar is betrokken zijn op de brede gemeenschap. We zetten jongeren aan om een engagement op te nemen in de buurt en de samenleving. We vormen hen tot geëngageerde en kritische wereldburgers.  

Samen bouwen we aan één grote droom, de  Chiro droom.